Uw uiterlijk is onze zorg.

Een wijnvlek naevus flammeus behandeling verwijderen met medische tattoo

25-07-2024

Camoufleren van Wijnvlekken (Naevus Flammeus) met Medische Pigmentatie bij TB Medical

Wijnvlekken, medisch bekend als naevus flammeus, zijn aangeboren huidafwijkingen die gekenmerkt worden door roze tot paarse verkleuringen. Deze vlekken ontstaan door uitgezette bloedvaten in de huid en komen vaak voor in het gezicht of de hals. Hoewel ze over het algemeen onschadelijk zijn, kunnen wijnvlekken cosmetisch storend zijn voor veel mensen.

Wat is Medische Pigmentatie?

Bij TB Medical bieden we een innovatieve oplossing voor het camoufleren van wijnvlekken: medische pigmentatie. Deze techniek, ook wel bekend als dermatografie of huidmicropigmentatie, omvat het aanbrengen van pigment in de huid om de kleur van de wijnvlek te matchen met de omliggende huid. Hierdoor wordt de zichtbaarheid van de wijnvlek aanzienlijk verminderd, wat bijdraagt aan een gelijkmatigere huidtint en verhoogd zelfvertrouwen.

Hoe Werkt Medische Pigmentatie?

  1. Consultatie en Kleurmatching: De eerste stap in ons proces is een consultatie waarbij we de specifieke kleur van de wijnvlek analyseren en een gepersonaliseerd pigment ontwikkelen dat perfect aansluit bij de natuurlijke huidskleur van de patiënt.

  2. Voorbereiding van de Huid: Voordat de pigmentatie begint, wordt de huid grondig gereinigd en voorbereid. Dit zorgt voor een optimale hechting van het pigment en vermindert de kans op complicaties.

  3. Pigmentatie Procedure: Met behulp van een fijne naald wordt het pigment in de bovenste huidlagen geïmplanteerd. Deze procedure wordt met uiterste precisie uitgevoerd om een natuurlijke en gelijkmatige kleurdekking te garanderen.

  4. Nazorg en Herstel: Na de procedure krijgt de patiënt gedetailleerde instructies voor nazorg om het beste resultaat te waarborgen. Dit kan het gebruik van speciale crèmes en het vermijden van directe zonlicht blootstelling omvatten.

Voordelen van Medische Pigmentatie

  • Natuurlijke Resultaten: De techniek zorgt voor een natuurlijke dekking die de wijnvlek effectief camoufleert zonder dat het er kunstmatig uitziet.
  • Duurzaamheid: De resultaten van medische pigmentatie zijn langdurig, vaak jaren zichtbaar, afhankelijk van huidtype en nazorg.
  • Verbeterd Zelfvertrouwen: Veel patiënten ervaren een significante verbetering in hun zelfbeeld en zelfvertrouwen na de behandeling.

Waarom Kiezen voor TB Medical?

Bij TB Medical zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige zorg en resultaten. Onze specialisten zijn getraind in de nieuwste technieken en gebruiken alleen de beste materialen. We begrijpen de emotionele impact die wijnvlekken kunnen hebben en streven ernaar om onze patiënten een veilige en effectieve oplossing te bieden.

Voor meer informatie of om een consultatie in te plannen, kunt u contact met ons opnemen. Samen kunnen we de zichtbaarheid van uw wijnvlekken verminderen en u helpen om u weer zeker te voelen in uw eigen huid

Klik hier - "over de behandeling"

Een wijnvlek naevus flammeus behandeling verwijderen met medische tattoo

Recente nieuwsberichten

Mailen Afspraak maken Direct bellen