Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

Tattoo verwijderen in Rotterdam met de Pico laser

12-07-2024

Professionele Tattoo Verwijdering: Veilig en Effectief bij TB Medical

Ben je niet langer tevreden met je tatoeage en overweeg je tattoo verwijdering? Bij TB Medical bieden wij geavanceerde en veilige oplossingen om ongewenste tatoeages te verwijderen. Ons team van ervaren specialisten staat klaar om je te helpen met een op maat gemaakt behandelingsplan.

Waarom Kiezen voor Tattoo Verwijdering bij TB Medical?

  1. Moderne Laser Technologie: Wij maken gebruik van de nieuwste laser technologieën om tatoeages effectief en veilig te verwijderen. Onze lasers zijn ontworpen om verschillende inktkleuren en huidtypen te behandelen, met minimale ongemakken en uitstekende resultaten.

  2. Ervaren Specialisten: Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals met jarenlange ervaring in tattoo verwijdering. We zorgen voor een grondige consultatie om jouw specifieke behoeften en huidtype te begrijpen, zodat we de beste behandelstrategie kunnen bepalen.

  3. Persoonlijk Behandelplan: Elke tatoeage en elke huid is uniek. Daarom bieden wij een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op jouw specifieke situatie. We informeren je over het verwachte aantal sessies en geven een realistisch beeld van de te verwachten resultaten.

  4. Veiligheid en Comfort: Bij TB Medical staat jouw veiligheid en comfort voorop. Onze kliniek voldoet aan alle medische normen en we zorgen ervoor dat je je tijdens elke sessie op je gemak voelt. We gebruiken moderne pijnbestrijdingstechnieken om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.

Hoe Werkt Laser Tattoo Verwijdering?

Laser tattoo verwijdering werkt door korte pulsen van intens licht op de inktdeeltjes in de huid te richten. Deze lichtpulsen breken de inkt af in kleine deeltjes, die vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Het proces vereist doorgaans meerdere sessies, afhankelijk van de grootte, kleur en diepte van de tatoeage.

Wat Kun Je Verwachten?

  • Consultatie: Tijdens de eerste afspraak bespreken we je medische geschiedenis, huidtype, en de details van je tatoeage. We maken een behandelplan op maat en geven je alle benodigde informatie.
  • Behandelingssessies: Afhankelijk van je tatoeage zijn meerdere sessies nodig. Tussen de sessies door krijgt je huid de tijd om te herstellen.
  • Nazorg: We voorzien je van uitgebreide nazorginstructies om het genezingsproces te optimaliseren en complicaties te voorkomen.

Veelgestelde Vragen over Tattoo Verwijdering

Is tattoo verwijdering pijnlijk?
De mate van pijn verschilt per persoon, maar de meeste mensen vergelijken het gevoel met het laten zetten van een tatoeage. We gebruiken moderne pijnbestrijdingstechnieken om het ongemak te minimaliseren.

Hoeveel sessies heb ik nodig?
Het aantal benodigde sessies varieert afhankelijk van de grootte, kleur en diepte van de tatoeage. Tijdens je consultatie geven we een beter beeld van wat je kunt verwachten.

Blijft er een litteken achter?
Moderne laser technologie minimaliseert het risico op littekens. Met de juiste nazorg en professionele behandeling blijft de kans op blijvende littekens zeer klein.

Maak Vandaag Nog een Afspraak!

Bij TB Medical begrijpen we dat het verwijderen van een tatoeage een belangrijke beslissing is. Ons team staat klaar om je te begeleiden door elke stap van het proces. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe we je kunnen helpen om een frisse start te maken.

Meer weten? Klik hier 

Tattoo verwijderen in Rotterdam met de Pico laser

Recente nieuwsberichten

Mailen Afspraak maken Direct bellen