Uw uiterlijk is onze zorg.

010 2900780 info@tbmedical.nl ma t/m za: 10:00 - 22:00

tattoo verwijderen kosten prijzen

27-07-2024

Kosten van Tattoo Verwijderen bij TB Medical

Bij TB Medical begrijpen we dat de keuze om een tatoeage te laten verwijderen net zo persoonlijk is als de beslissing om er een te laten zetten. Onze geavanceerde laserbehandeling voor tattoo verwijderen is veilig, effectief, en op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften.

Wat beïnvloedt de kosten van tattoo verwijderen?

  1. Grootte van de tatoeage: Grotere tatoeages vereisen meer tijd en meerdere behandelingen, wat invloed heeft op de totale kosten.
  2. Kleuren en inktsoorten: Tatoeages met meerdere kleuren of bepaalde inktsoorten kunnen moeilijker te verwijderen zijn, waardoor extra sessies nodig zijn.
  3. Locatie van de tatoeage: Sommige lichaamsdelen zijn gevoeliger en vereisen meer zorg, wat de kosten kan verhogen.
  4. Huidtype en -conditie: Uw huidtype en de conditie van de tatoeage beïnvloeden het aantal benodigde behandelingen.

Waarom kiezen voor TB Medical?

  • Geavanceerde technologie: Wij maken gebruik van de nieuwste laserapparatuur om veilige en efficiënte verwijdering te garanderen.
  • Ervaren specialisten: Ons team van deskundigen heeft uitgebreide ervaring en zorgt voor een zorgvuldige aanpak.
  • Persoonlijke benadering: Wij bieden een consultatie om uw specifieke situatie te beoordelen en een op maat gemaakt behandelplan op te stellen.

Prijsindicatie

Hoewel de kosten variëren afhankelijk van bovenstaande factoren, beginnen onze prijzen voor kleine tatoeages vanaf [startprijs]. Voor een nauwkeurige prijsopgave raden wij aan een gratis consultatie te boeken bij TB Medical.

Bij TB Medical streven we ernaar om hoogwaardige zorg te bieden tegen betaalbare prijzen, zodat u zonder zorgen afscheid kunt nemen van ongewenste tatoeages.

Boek een consultatie

Wilt u meer weten over de kosten van tattoo verwijderen en welke opties voor u beschikbaar zijn? Neem contact op met TB Medical voor een vrijblijvend consult. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden op uw weg naar een tatoeagevrije huid.

Klik hier voor de prijslijst

tattoo verwijderen prijzen

Recente nieuwsberichten

Mailen Afspraak maken Direct bellen